De ce sa alegi o bicicleta electrica fat ?

     bicicleta electrica fat
    Când oamenii se rasfata cu un hobby, întotdeauna găsesc interesant să fie martori ai evoluției tendințelor legate de el. Dar, așa cum se întâmplă cu orice în viață, tendințele tind să atragă atât acceptarea, cât și respingerea. Bicicleta nu face excepție. Un exemplu bun al unei astfel de tendințe sunt bicicletele cu anvelope fat (grase). Când au fost lansate pentru prima dată pe piață, unii le-au îmbrățișat, în timp ce unii île priveau ca și cum ar fi fost niște vehicule extraterestre. Odată cu trecerea timpului, pe masur ă ce oamenii au înțeles utilitatea lor, bicicletele fat au câștigat tot mai mulți adepți. Cu toate acestea, mulți rămân reticenți în această idee, dar cei care au încercat să călărească cu roti fat au înțeles despre ce este vorba și au devenit avocații bicicletelor fat. Unii chiar și-au vândut bicicletele vechi și au păstrat o bicicletă fat ca pe un mijloc de transport universal.
   
Sunt biciclete fat pentru tine? Depinde, așa că aici sunt cateva motive pentru care ar trebui să vă gândiți să cumpărați o bicicleta electrica fat.
1 - Ajungi in locuri in care nu ai reusit pana acum
Bicicletele electrice fat oferă o aderență îmbunătățită și o tracțiune mai bună pe terenul cel mai neplăcut. Indiferent dacă este piatră umedă, căi noroioase sau dealuri înzăpezite, aceste biciclete vă vor duce absolut oriunde. Datorită aderenței suplimentare oferite de anvelopele largi, nici o suprafață nu va fi o potrivire pentru roți. Cauciucurile fat sunt proiectate pentru a reduce presiunea cumulată a bicicletei și biciclistului prin adăugarea unei suprafețe de contact suplimentare. Acesta este motivul pentru care cauciucurile fat vor face o impresie bună chiar și atunci când solul este acoperit de zăpadă. Rotile fat sunt potrivite pentru călătorii pe plaje de nisip, ceva ce MTB-urile obișnuite nu pot oferi. Cauciucurile fat nu vor aluneca pe teren umed și nu se vor sparge în contact cu colțurile înghețate.
2 - Puteți calatori cu bicicleta indiferent de vreme
   Unii oameni sunt întradevăr dependenti de sport și nici o vreme nu îi sperie dar bicicleta electrica fat se poate adapta pe orice fel de vreme si orice biciclist experimentat sau nu. Nu vor aluneca pe piatră umedă sau pe asfalt, nici nu se vor scufunda în noroi sau zăpadă, făcându-le mijlocul perfect de transport pentru a ajunge de la un punct la altul, mai ales când transportul public nu merge. De asemenea, deoarece acestea cântăresc mai mult decât un MTB obișnuit, bicicletele fat sunt foarte susceptibile de a rezista vânturilor puternice, fără a pune în pericol călărețul.
 3 - Cresterea confortului in timpul calatoriei
   Anvelopele fat nu trebuie să fie umflate prea mult, deoarece oferă un nivel ridicat de confort la o presiune mai scăzută a pneurilor. Motorul de 250W te va ajuta sa iti dozezi nivelul de asistenta la pedalare intre 10-90%, practic iti poti doza efortul si resursele interne de energie dupa bunul plac. De asemenea, bicicleta electrica BizzeBikes cu roti fat este rigida și este dotata cu suspensie fata ce iti permite un plus de confort pe trasee offroad. 
  4 - Intretinere minima
   Având în vedere că bicicletele fat sunt robuste si rigide aceasta înseamnă că nu există multe părți care pot fi deteriorate in timp. Chiar dacă poate părea oarecum scumpă, atunci când cumperi o bicicletă electrica fat, nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu întreținerea constantă si poate fi privita ca pe o investite in timp. 
   5 - Echilibru mai bun pentru începători
   Deoarece suprafața de contact este mai mare, bicicleta fat ofera, de asemenea, un echilibru mai bun. De aceea, bicicletele dotate cu cauciucuri fat sunt perfecte pentru cei care învață să călătorească cu bicicleta. Cu o anumită practică, chiar și cel mai lipsit de experiență biciclist poate să strabata trasee de dificultate ridicata cu un risc de accidentare foarte scazut. 
    6 - Un nou mod de distracție
   Aspectul și caracteristicile unice ale bicicletelor electrice fat fac din ele un mijloc de transport distractiv. Poti experimenta un nou hobby in care te vei bucura de trasee montane sau urbane ce nu iti imaginai pana acum ca pot fi accesibile. Proporția bicicletei te va scoate in evidenta iar plimbarea pe o astfel de bicicleta este singura modalitate de a înțelege de ce toată lumea vorbește despre asta. Plimbarea pe o astfel de bicicleta nu are legătură cu viteza, este vorba de a vă bucura de exterior într-un ritm mai lent și confortabil.
    7 - Dozarea efortului pe trasee de peste 70 km
    Sa ai la dispozitie energie pentru intreaga zi este miracolul tehnologic pe care il aduce bicicleta electrica fat. Daca nu esti un ciclist de performanta, atunci bicicleta electrica este pentru tine. Cu o astfel de bicicleta, vei putea descoperi trasee offroad pe care le vei parcurge cu usurinta, datorita sistemului de asistenta la pedalare cu 5 trepte ce iti permite sa iti dozezi efortul dupa bunul plac. Este o bicicleta ce se adapteaza pe conditia ta fizica si te ajuta sa evoluezi si sa performezi dupa bunul plac. Bicicleta electrica nu pedaleaza pentru tine, tu iti dozezi energia si depui atat efort cat doresti, asta inseamna ca vei avea o activitate fizica intensa pe bicicleta.