Despre noi

   

    Bizze Bikes este un brand autohton creat din dorinta de a oferi un mijloc de transport practic, fiabil si confortabil atat persoanelor care se deplaseaza zilnic intr-un mediu urban, cat si iubitorilor de aventuri off-road. Credem cu tarie ca bicicleta electrica este vehiculul perfect: in timp ce autonomia si viteza de deplasare o pozitioneaza drept o alternativa ideala la masina personala, utilitatea si usurinta cu care poate fi folosita ofera o oportunitate incredibila pentru dezvoltarea ciclismului in zonele sufocate de trafic. Ca biciclist, esti prioritatea noastra. Siguranta, confortul si satisfactia ta sunt focusul fiecarui model Bizze, incepand cu procesul de design si terminand cu finish-ul liniei de productie. Si pentru ca ne dorim sa depasesti cu usurinta orice obstacol din calea ta, am creat o gama de super-biciclete, care transforma orice biciclist intr-unul cu super-puteri.

 

Bizze Chopper

 Inspirat din designul motocicletelor clasice, aceast concept de bicicleta-motocicleta iti permite sa te bucuri de senzatia de libertate pe doua roti atat pe trasee clasice, cat si in zone neaccesibile motocicletelor traditionale: piste de bicicleta, zone pietonale, faleze si trotuare.

 

 Bizze Fat Tire

  Conceputa pentru aventuri offroad, fat bike-ul nostru poate depasi orice obstacol cu cea mai mare usurinta datorita motorului special conceput pentru roti fat, cu un cuplu de 35NM si o baterie de 10,2 Ah ce ofera o autonomie de peste 60 km pe zi. Poti urca orice panta, poti merge pe nisip, peste pietre sau chiar pe zapada. 

 

Bizze Single Speed

   In opinia noastra vehiculul ideal de mers la serviciu sau la facultate. Cu o greutate de doar 18 Kg, este cea mai usoara bicicleta din gama noastra, cu o autonomie de 70 km. Sistemul de distributie pe curea Continental, cu un singur pinion si pozitia aplecata face din aceasta bicicleta un “pur sange” al soselelor. Ideala petru spiritele competitive care doresc sa aiba la dispozitie si optiunea de “mers la costum fara efort” in acele zile in care tinuta este chiar obligatorie.

 

Bizze Pliabila 

    Cand am conceput acest model am umarit sa cream o bicicleta practica care sa poata fi transportata foarte usor cu liftul, cu masina, cu trenul, cu rulota sau cu iahtul. Este bicicleta electrica pe care o poti avea la indemana absolut oricand, in vacanta sau in timpul zilei atunci cand iti poti parca masina intr-un loc convenabil si poti strabate restul distantei cu ea, oferind o automie de peste 50 km / zi.