Metoda de plata si livrare

Modalitate de livrare

   Produsele comandate pe siteul www.bizze.ro se livreaza prin curierat rapid la adresa clientului sau se pot ridica din magazinul nostru din Piatra Neamt, Bd. Traian M36, parter. 
Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare din momentul efectuarii platii prin intermediul formularului de comanda. Pot sa apara intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. Comenzile primite vineri dupa orele 15.00 vor fi expediate saptamana viitoare, luni dimineata.
Datorita programului firmelor de curierat in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de Luni pana Vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.
Transportul este gratuit pentru toate modelele de biciclete electrice.

Bizze.ro nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului.


Atentie: in cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la depozitul nostru. Pentru o expediere ulterioara destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.

 

Modalitati de plata

Plata produselor achizitionae se poate face in 3 moduri:

  • Prin card bancar
  • Prin transfer bancar
  • Plata ramburs la curier
  • In rate prin card de credit
  1. Prin card bancar

Daca ati ales metoda de plata „Online prin card bancar”, plata se face integral prin intermediul platformei de plati online Netopia Mobil Pay. Este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Sunt acceptate platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 „3-D Secure” asigura  confidentialitatea informatiilor de pe cardul dvs. si garanteaza ca aceste informatii nu sunt stocate sau transferate.

Compania noastra nu stocheaza informatiile de pe cardul dvs. pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plat,i aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard

2Prin transfer bancar

Platile se vireaza in contul nostru deschis la banca  RAIFFEISEN BANK din orasul Roman, judet Neamt.

 

Firma: Sc BizzOnWheels Srl

Reg. com: J27/437/23.07.2014

CIF: RO33412423

Adresa: Cuza Voda nr. 23 ap. 11 parter, cod postal. 611009, Roman, State/Province (Judet) Neamt, Romania

IBAN: RO54RZBR0000060019065644

Banca: RAIFFEISEN BANK; SWIFT: RZBRROBU

3. Plata ramburs la curier

Putem expedia colete cu plata ramburs in valoare de maxumim 9900 lei dor prin intermediul firmei de curierat Fan Courier.

4. In rate prin card de credit

  Putem facilita plata in rate cu 5 tipuri de card de credit prin intermediul platformei de plati online Netopia Mobil Pay

Important: 

   Livrarea serviciilor/produselor se realizează doar în condițiile în care procesatorul de plati confirma tranzactia dvs. prin intermediul cardului bancar ca fiind reusita sau dupa receptionarea platii in contul nostrum bancar avand astfel confirmare de livrare.

 

Echipa Bizze.ro